Ståltau/Wire

Egersund Herøy AS er en erfaren leverandør av ståltau- og wireløsninger til olje- og energibransjen. En bransje hvor produktene våre må fungere trygt og pålitelig under de mest ekstreme forhold. Dette er en av våre spesialiteter; vår kunnskap og erfaring vil garantere sikkerheten for deg og dine kollegaer - etter vår mening den viktigste komponenten i all bruk av ståltau-løsninger.

Egersund Herøy AS er stolt partner og distributør av Usha Martin i Norge.

Usha Martin er en verdensledende produsent av ståltau. Siden 1960 har tauene våre blitt designet, produsert og tilpasset for å fungere i de mest kritiske operasjoner i alle markedssegmenter. Vårt mangfoldige produktsortiment produseres i forskjellige produksjonsanlegg i Ranchi, Hoshiarpur, Dubai, Bangkok og Storbritannia. Våre lager- og servicesentre er strategisk posisjonert i de viktigste markedene, med stor tilstedeværelse i Nederland, Storbritannia, Singapore, Dubai og Australia.
iStock_000005471752XXLarge

Skreddersydd og velprøvd produkt

Brunton Shaws skreddersydde og velprøvde produktsortiment av ståltau fra Oceanmax og Titan oppfyller fullt ut de spesifikke kravene og kravene innen dette markedssegmentet. Ståltau for heising, boring, rørlegging og fortøyning. Ståltau som er beregnet for undervannsbruk og bruk på dypt hav. Egersund Herøy AS er i stand til å tilby deg skreddersydde løsninger og kan ofte levere raskt fra lager.

Gjennom kontinuerlig produktinnovasjon og Usha Martins toppmoderne produksjonsanlegg kan vi enkelt oppfylle de strengeste kravene når det gjelder volum, fleksibilitet, holdbarhet og effektiv drift.

Husk også å sjekke ut våre wirestropper og andre produkter innen løfteutstyr. Alt laget og montert i våre moderne riggeanlegg.

Støping/ Endefester/ Spissing

Vi utfører støping av endefester, samt spissing av wire. På Herøy har vi flere presser, og med vår 1000T-presse kan vi slå lås på ståltau opp til 70mm. For låsing av ståltau over denne dimensjonen vennligst ta kontakt med vår salgsavdeling. Vi lagerfører også socketer i de fleste størrelser og utførelser (opp til 90mm), ta kontakt for større dimensjoner. Våre ansatte er godkjente og sertifiserte i støping av endefester, og vi kan i tillegg utføre jobber ute hos kunden.
bilde-11
OM%20Application%20selector%201
Klikk for større bilde
Vi leverer ståltau-til-fortøyning. Ta kontakt med oss for informasjon og priser