Om Egersund Herøy

Kontakt

Egersund Herøy
Mjølstadneset
N-6092 Fosnavåg
Norge

Telefon + 47 70 08 04 80
Epost: post@egersund-heroy.no
Org. nr: NO 979403283 MVA

GPS Lokasjon Mjølstadneset:
62° 19' 25.00" N
05° 40' 14.40" E
9001%20nor%20f
AchillesJQS_Stamp
trygg-handel-medlem_final_web_150px

EGERSUND HERØY AS

Egersund Herøy AS ble opprettet sommeren 1999 og driver sin virksomhet fra moderne lokaliteter ved Mjølstadneset industriområde i Herøy kommune.

Anlegget har moderne produksjonslokaler, noe som gjør både produksjon, reparasjon og service kostnadseffektiv. Egersund Herøy AS har rekruttert en arbeidsstokk med lang erfaring innen fiskeri. Vi tror det gjør samarbeid og kommunikasjon med deg som kunde lettere. Lokaliteten er midt i ”smørøyet” for nordgående eller sørgående trafikk. Med egen dypvannskai kan vi ta i mot de store havgående trålerne uten problem.

Egersund Herøy AS er en totalleverandør av trålredskaper, nøter og handelsvarer til fiskeflåten. Egersund Herøy AS leverer også utstyr og løsninger til offshorenæringen og landbasert industri.

Tradisjon
Har vært en solid samarbeidspartner for fiskere siden 1999.

Kvalitet
Førsteklasses materialer, erfarne fagfolk og gode kvalitetssikringsrutiner er noe vi legger stor vekt på og vi tror og at slike faktorer spiller en avgjørende rolle for deg som kunde.

Samarbeid
Nær kontakt med yrkesfiskere, dette legger grunnlag for en kontinuelig produktutvikling.
Utstyr til den maritime næringen samt offshoreindustrien

Egersund Herøy AS - moderne fasiliteter med et stort lager og dypvannskai. God tilkomst, rask levering og enestående service.