Om oss

Egersund Herøy AS ble opprettet sommeren 1999 og driver sin virksomhet fra moderne lokaliteter ved Mjølstadneset industriområde i Herøy kommune.

Anlegget har moderne produksjonslokaler, noe som gjør både produksjon, reparasjon og service kostnadseffektiv. Egersund Herøy AS har rekruttert en arbeidsstokk med lang erfaring innen fiskeri. Vi tror det gjør samarbeid og kommunikasjon med deg som kunde lettere. Lokaliteten er midt i ”smørøyet” for nordgående eller sørgående trafikk. Med egen dypvannskai kan vi ta i mot de store havgående trålerne uten problem.

Egersund Herøy AS er en ledende produsent og leverandør av utstyr til fiskeindustrien. Med mange års erfaring innen den maritime bransjen er vi også rustet til å levere utstyr til offshorenæringen, samt den maritime industrien. Sammen med våre dedikerte medarbeiderer og leverandører kan vi betjene offshore- og det maritime markedet med utstyr som feks. Mooring wires, tauverk, løfteutstyr og jernvarer.
Tradisjon
Har vært en solid samarbeidspartner for fiskere siden 1999.
 
Kvalitet
Førsteklasses materialer, erfarne fagfolk og gode kvalitetssikringsrutiner er noe vi legger stor vekt på og vi tror og at slike faktorer spiller en avgjørende rolle for deg som kunde.
 
Samarbeid
Nær kontakt med yrkesfiskere, dette legger grunnlag for en kontinuelig produktutvikling.
 
EgersundHer%C3%B8y-0815-0684

Utstyr til den maritime næringen samt offshoreindustrien

Egersund Herøy AS - moderne fasiliteter med et stort lager og dypvannskai. God tilkomst, rask levering og enestående service.
Experian%20credit