Om Egersund Herøy

Kontakt

Egersund Herøy
Mjølstadneset
N-6092 Fosnavåg
Norge

Telefon + 47 70 08 04 80
Epost: post@egersund-heroy.no
Org. nr: NO 979403283 MVA

GPS Lokasjon Mjølstadneset:
62° 19' 25.00" N
05° 40' 14.40" E
9001 nor f
achillesjqs stamp
trygg-handel-medlem final web 150px

EGERSUND HERØY AS

Egersund Herøy AS ble opprettet sommeren 1999 og driver sin virksomhet fra moderne lokaliteter ved Mjølstadneset industriområde i Herøy kommune.

Anlegget har moderne produksjonslokaler, noe som gjør både produksjon, reparasjon og service kostnadseffektiv. Egersund Herøy AS har rekruttert en arbeidsstokk med lang erfaring innen fiskeri. Vi tror det gjør samarbeid og kommunikasjon med deg som kunde lettere. Lokaliteten er midt i ”smørøyet” for nordgående eller sørgående trafikk. Med egen dypvannskai kan vi ta i mot de store havgående trålerne uten problem.

Egersund Herøy AS er en totalleverandør av trålredskaper, nøter og handelsvarer til fiskeflåten. Egersund Herøy AS leverer også utstyr og løsninger til offshorenæringen og landbasert industri.

Tradisjon
Har vært en solid samarbeidspartner for fiskere siden 1999.

Kvalitet
Førsteklasses materialer, erfarne fagfolk og gode kvalitetssikringsrutiner er noe vi legger stor vekt på og vi tror og at slike faktorer spiller en avgjørende rolle for deg som kunde.

Samarbeid
Nær kontakt med yrkesfiskere, dette legger grunnlag for en kontinuelig produktutvikling.
Utstyr til den maritime næringen samt offshoreindustrien

Egersund Herøy AS - moderne fasiliteter med et stort lager og dypvannskai. God tilkomst, rask levering og enestående service.

Vår misjon

Løsninger og tjenester som optimaliserer produksjonen og bidrar til en bærekraftig, kostnadseffektiv og sikker havbruksnæring.

AKVA group leverer teknologi og tjenester som bidrar til å løse biologiske utfordringer i den globale akvakulturindustrien. God fiskevelferd og operasjonell ytelse sikrer lønnsomhet for kunden. I alt vi leverer, fra enkle komponenter til serviceoppdrag og komplette installasjoner, legger vi det til grunn. Solid akvakulturkompetanse, lang erfaring og høy innovasjonsevne kjennetegner selskapet og gjør oss i stand til å levere de beste løsningene både for landbasert og merdbasert oppdrett.

Våre verdier

KUNDEFOKUS

Kundene våre skal alltid komme først. Vi legger vår stolthet i å være lydhøre og hjelpsomme for å kunne tilby kundene de beste løsningene og den beste servicen.

AKVAKULTUR-KUNNSKAP

Dyktige medarbeidere med allsidig kunnskap er nøkkelen til å utvikle nye innovative løsninger og service basert på kundens behov.

PÅLITELIGHET

I AKVA group er vi stolte av å holde det vi lover. Om nødvendig går vi en ekstra mil for å gjøre ting riktig.

ENTUSIASME

Vår felles entusiasme får oss til å hele tiden bevege oss framover sammen. Å være engasjert i det vi gjør og ha det gøy på jobb er en viktig del av vår kultur.
© Copyright 2014 Egersund Group AS
© Copyright 2014 Egersund Group AS